Contacta amb nosaltres per a més info, clica aquí
VOLL-DAMM FESTIVAL JAZZ VIC, EN CELEBRA LA SEVA 18A EDICIÓ

VOLL-DAMM FESTIVAL JAZZ VIC, EN CELEBRA LA SEVA 18A EDICIÓ

Festes majors, fires, festivals i actes a Catalunya els pots trobar a FesCAT.

Des de FesCAT et proposem un seguit de festes majors, festes populars i altres celebracions que pots trobar a Catalunya. Avui volem que coneguis el Voll-Damm Festival Jazz que se celebra a Vic durant les pròximes dues setmanes.

El festival Voll-Damm Jazz, del 5 al 15 de maig, celebra la seva 18a edició a Vic.

Any rere any s'encarrega de fer-ne un seguit de propostes molt interessants d'actuacions de jazz modern. Porta música i bandes d'avantguarda que en presenten els seus nous debuts. Destacant els talents que tenim al nostre país i altres que ja han aconseguit fer-se un raconet en el gran sector musical de manera internacional.

Noves generacions, altres que en fa anys que s'hi dediquen, fusions amb diferents estils, composicions atrevides, valentes, i d'altres un xic esbojarrades.
Mostren de manera experimental els seus nous temes, i quasi com a presentació inicial els discos gairebé recentment editats, creats per intèrprets envalentits, i d'aclaparadora energia, amb un alt nivell; cadascun amb el seu estil més particular i diferenciador de la resta.
Tots amb voluntat de fer conèixer el seu món, el seu estil, la seva manera de fer música, de viure-la, i fer-la arribar a tots els racons possibles.

El Jazz, un dels estils amb més personalitat.
El saxo, la trompeta, la bateria, el piano, els vocals i la seva especial manera de transmetre i entendre la música, fan que cada so, cada pausa, cada ritme i melodia recorri fins a l'últim indret de l'espectador que la gaudeix.
Músics i vocals que, aprofiten molts moments d'inspiració improvisada fent cas del que el públic busca, de la seva reacció, fent-los partícips, creant moments únics d'interacció amb ells.
Un moviment musical que ha fet des de sempre percebre l'art en forma de so, i un estil que com pocs han sabut mantenir l'essència dels seus predecessors.


"El jazz durarà mentre la gent l'escolti a través dels peus i no del cervell"
John Philip Sousa (1854-1932), compositor.


El festival Voll Damm Jazz s'ha convertit en un punt de trobada i parada obligatòria per a tots els aficionats, i cada any arreplega més curiosos que n'acaben resultant seguidors també d'aquest estil, n'acaben repetint i no en falla la seva assistència.

Durant aquests dies, totes les actuacions fetes a l'Escenari Voll Damm seran d'accés gratuït. Fent també durant aquests dies, per tal que el ritme no baixi, un seguit d'activitats paral·leles com el CineClub, i actuacions de dj.

Els actes seran encapsats, el dijous 5 a les 22h, per GIOVANNI DI DOMENICO & ORIOL ROCA a La Jazz Cava, i es tancarà, el diumenge 15, amb l'actuació de SANTA DIVER, a l'escenari Voll-Damm (plaça del Carbó) a les 19h.

Passant abans per actuacions com:
PARKER – FERNÁNDEZ – SANS (La Cava Jazz 22h)
METRINOVA (Escenari Voll Damm, 19h)
NIT SOLOS, per DAVID VIÑOLAS i JAUME LLOMBART (La Jazz Cava, 21h)
TIM BERNE "SNAKEOIL" (La Jazz Cava, 22h)
CONCERT D.O, per PAULA VALLS (Escenari Voll Damm, 12h)
MIKOLAJTRZASKA-VASCO TRILLA DUP (La Jazz Cava, 21h)
Entre d'altres...

Pots veure'n tot el programa a la web festivaljazzvic.catHi ha molts dies, no tens excusa!

Keywords: Voll-Damm Festival Jazz Vic, Festes populars a Catalunya, Festes majors a Catalunya, Festivals a Catalunya, Caps de setmana Catalunya

Pub: , Mod: 09/03/2020, Per: M. Claver

Puntuació: 5, basat en 5239 valoracions.