Contacta amb nosaltres per a més info, clica aquí
GAUDEIX DE CATALUNYA I LES FESTES MAJORS DE MAIG

GAUDEIX DE CATALUNYA I LES FESTES MAJORS DE MAIG

Festes catalanes de primavera. Festes Majors i populars.

Per tal que celebris la primavera i el bon temps que aquesta ens porta, et proposem un seguit d'actes, festes populars i festes majors d'arreu de Catalunya, que esdevindran aquest mes de maig.

Durant tot el mes de maig, molts pobles i ciutats catalanes aprofiten la caloreta per fer a l'aire lliure un seguit d'activitat.

La capital Lleidatana celebra la seva Festa Major del 5 a l'11 d'aquest mes vinent. Inauguraran les festes amb el pregó, on la pirotècnia també en serà protagonista. Els darrers dies es realitzaran gimcanes, ball per a la gent gran, "l'hora del conte" per als més petits, ball de Moros i Cristians, cercaviles on participaran els bastoners i capgrossos de casa, entre altres entitats. Per aquells amb ganes de cansar-se una mica, organitzaran un seguit de jornades esportives, sardanes, concurs de dansa urbana. I per aquells que busquen la diversió més esbojarrada podran ser partícips del CorreBars pels locals col·laboradors de la ciutat i un seguit de concerts.

A mitjans de maig trobem la Festa major de Rubió. Un petit poble anoienc que organitza un seguit d'activitats peculiars per a totes les edats. El concurs de trencar ametlles, l'exposició i concurs de pintura ràpida, i d'altres més comunes com, la fira de productes artesans, ball, inflables, bastoners i gegants entre d'altres.

Nou Barris, districte de Barcelona, del 17 al 22 de maig celebren la seva Festa Major. Durant aquests dies el barri s'omple de cultura i diversió. Les entitats i equipaments del districte, s'encarreguen, com cada any, de fer gaudir als veïns i convidats amb l'organització d'activitats infantils, concerts, balls, il·luminació de la font màgica de Manuel de Falla, el mercat modernista, i un conjunt d'activitats esportives per a tot tipus de públic i participants. La Cultura va de Festa!!

Trobareu també la Festa Major de Tàrrega, on des del 12 fins el 16 honoren a la seva patrona, Mare de Déu de l'Alba. La ciutat lleidatana del teatre, durant aquest cap de setmana realitzarà un seguit d'activitats gratuïtes. Fent honor també a la gastronomia de la seva comarca, podreu participar en la popular Firacóc, paradetes on els targarins artesans et conviden a tastar i comprar una diversitat de cócs i altres delícies flequeres. Correfoc, castell de focs, activitats per als més petits, i que no hi faltin les diferents actuacions de teatre al carrer. I tot un seguit d'activitats que n'ompliran el municipi, i lluiran amb esperit medieval.


Gaudeix de les festes de primavera com cal!!

Keywords: Festa Major Catalunya, Festes Maig Catalunya, Festes Primavera Catalunya, Festes Populars Catalunya, Festes Catalanes

Pub: , Mod: 28/02/2020, Per: M. Claver

Puntuació: 5, basat en 4635 valoracions.

Si voleu dir la vostra, accediu al nostre Facebook: cliqueu aquí