Contacta amb nosaltres per a més info, clica aquí
DEL 29 D'ABRIL A L'1 DE MAIG. QUÈ POTS FER A CATALUNYA?

DEL 29 D'ABRIL A L'1 DE MAIG. QUÈ POTS FER A CATALUNYA?

Activitats, Festes Majors i Festes Populars pel cap de setmana

Vinga! Que el cap de setmana ja és aquí!

Per tal que el passis d'una manera diferent, et proposem un seguit de festes populars que podreu trobar arreu de Catalunya, ja sigui per fer-ho a la bora de casa com per agafar el cotxe i conèixer país.

Aquesta setmana s'han iniciat les festes del barri de Guinardó de Barcelona (del 27 al 8) i el cap de setmana s'omple d'activitats divertides i tradicionals, per passar-ho bé i saber-ne una mica més del barri.
Avui divendres podreu veure el tradicional pregó que iniciarà oficialment les festes. El seguiran els capgrossos, trabucaires, tabalada i el popular Ball del Fanalet.
Dissabte va ple d'activitats, concerts i paradetes, i diumenge en són protagonistes els castellers.
El darrer cap de setmana la celebració encara continua. Dissabte 7 en trobareu la fira de productes naturals i ecològics, i durant la nit balls d'orquestra i concerts.
Conclouran les festes el dia 8, amb els geganters, espectacle infantil i xocolatada, i podreu gaudir de les populars havaneres i Correfoc.
Ja veieu, per a totes les edats!

Aquest dissabte 30 la ciutat de Vilafranca del Penedès s'omple de foc i éssers diabòlics!
A partir de les 21h fins a les 23h, podràs seguir la cercavila protagonitzada pel Ball de Diables del Vendrell, Diables de Castellbisbal, Ball de Diables de Vilafranca i el Drac de Montblanc.
Aquesta serà dirigida pels Boters, que duran una bóta de vi, els quals aniran repartint gotets a la gent que es trobin pel seu camí. El recorregut s'iniciarà a la Plaça Jaume I i seguirà pel Carrer Santa Maria, Plaça de la Vila, Carrer de la Cort, Carrer Sant Pere, Carrer Sant Antoni, Carrer Sant Fèlix, Avinguda Catalunya, fins a arribar al Parc de Sant Julià.
Si el que vols és saltar entre espurnes, ja saps on anar!

Durant el dia 30 també podràs assistir a La Plantada de Maig que es realitza a Dosrius i a Canyamars, al Maresme (entre altres activitats relacionades).
Podràs també anar a l'Aplec de la Cisa, a Premià de Dalt, el Maresme. Es duran a terme un seguit d'activitats per honorar a la Mare de Déu de Cisa, ball de gegants, sardanes, havaneres, rom cremat, paella popular...
I des d'avui fins al dia 9 se celebra la Festa Major de Celrà, al Gironés, on durant aquest cap de setmana organitzen concerts d'orquestra, el concert "Heavy per a Xics", concert jove, dansa, cinema, taller “Street Art”, cercavila, i molt més.

Ja no pots dir que no saps que fer aquest cap de setmana!! Anima't!Si vols que fem conèixer la Festa Major del teu municipi o vols que parlem d'alguna Festa Popular que t'interessa, només cal que ens ho diguis!

Keywords: Festes Majors Catalunya, Festes Populars Catalunya, Festes Cap de Setmana Catalunya, Festes Maig Catalunya, Festes Populars Abril Maig Catalunya

Pub: , Mod: 29/02/2020, Per: M. Claver

Puntuació: 5, basat en 4760 valoracions.